Recunoastere Casa Regala

Suntem recunoscuti de Casa Regala din Romania.

La Festivalul international de muzica EUROPAfest 2015, aflat sub inaltul patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu, Domnul Bogdan Voiculescu – Director The Last Coin, primeste din partea Casei Regale recunoasterea pentru efortul si generozitatea pe care le-a dovedit in sprijinirea culturii romane si in incurajarea muzicii pe plan intern si international.

 

IN THE LAST COIN NU SE FACE RABAT LA IMAGINATIE. MESTERIM, INTR-O ORDINE EXEMPLARA, UN PRODUS CE ITI VA ASIGURA SUCCESUL IN PIATA. SUNTEM DOAR O AGENTIE FULL SERVICE CE PUNE PE PRIM PLAN CREATIVITATEA

CINE SUNTEM?

Suntem ceea ce suntem. O echipa creativa, dornica sa realizeze lucruri mari, nascuta in pantecele Bucurestilor. Ne dorim cu ardoare sa fim cat mai buni si cat mai cunoscuti. Ideile noastre sunt gura prin care noi respiram aerul frumosului.
Clientii sunt cei care se vor incanta de aceastea..

CE FACEM?

Incercam pe cat posibil sa ne punem in valoare creativitatea. Prin idei, prin concepte si strategii cream lucruri cu plusvaloare. Un lucru bine facut va trai perioade de glorie. Pentru ca aceste lucruri sa functioneze stim sa facem grafica, stim sa facem online si mai bine de atat stim sa le organizam perfect. Puteti arunca o privire pe PORTOFOLIU nostru pentru a va convinge.

CUM FACEM?

Atingand un grad inalt de perfectiune. Publicitatea trebuie sa fie simpla, creativa, clara, usor de memorat si eficienta. Pentru noi, toti clientii, fie ei companii mari de nivel national sau international, fie ei companii mici de nivel local, sunt in egala masura la fel de importanti. Creative&efficiency este motto-ul nostru. Solutiile le croim pe masura fiecarui client in parte. Impartim fiecaruia cate un dram din creativitatea noastra astfel incat multumirea unui lucru bine realizat sa fie de ambele parti.