IDEILE BUNE LE TRANSFORMAM IN SOLUTII DE SUCCES. SPIRITUL NOSTRU DE LUPTA IMPOTRIVA KITSCH-ULUI NE TINE MINTEA LIMPEDE PENTRU CA TU SA BENEFICIEZI DE UN PRODUS VIABIL.

Logotype design & Branding

Identitatea vizuala a unei companii este prima linie a frontului in batalia cu concurenta. Cu cat atentia pentru companie este mai mare cu atat mai mult sansele de castig cresc.
Nasterea unei identitati are nevoie de o poveste care poate genera un logo sau simbol, perfect incadrat in imaginea unei companii, urmand sa-l construim cu ajutorul literelor, culorilor, stilului de design si elementelor vizuale asociate.
Ideile bune sunt pline de viata atunci cand sunt asternute pe o hartie tipografica de calitate. Fie ca sunt pe A4 sau A3, fie ca sunt pe fly-ere sau postere, fie ca sunt in format de brosura sau mapa, putem produce printuri pentru orice tip de companie sau orice tip de client. Daca mai adaugam si ilustratie atunci cu siguranta vom fi siguri pe succes.
O prezenta online a unei companii face parte din viata acesteia. Nu ai web, deci nu existi. Lumea se dezvolta rapid, iar publicitatea clasica aproape ca s-a mutat definitiv in mediul online.
Crearea de site-uri sau conturi profesionale de Facebook, maiestria cu care scriem coduri sursa sau animam Flash, conceperea unor campanii online sau de newsletter, sunt doar cateva dintre atuurile noastre.
Stim foarte bine sa manuim un cont online. Concept, design, programare, implementare, strategie, testare si lansare. Este linia clasica pe care o parcurgem pentru realizarea unui proiect de succes.
Pentru orice producator ambalajul este cartea lui de vizita la raft. Nu poate castiga batalia cu concurenta daca ambalajul sau nu arata perfect. Riscul este foarte mare, iar noi suntem aici pentru a-l diminua.
Tinta noastra este crestrea vanzarilor printr-un vizual de exceptie.

Strategii de marketing si comunicare

La noi gasesti intotdeauna o echipa ce-ti poate dezvolta un plan de atac in piata. Un plan bine gandit iti poate aduce mult mai multi clienti si o mai mare notorietate.
THE LAST COIN iti va gasi strategia de comunicare si marketing de care compania ta are nevoie si care i se potriveste cel mai bine.

Cine nu isi doreste sa fie online si in acelasi timp vizibil? Iti vom prepara, cu un talent de master chef, toate conturile de social media astfel incat tu sau compania ta sa devina o imaginea clara in mediul online. Pe Google vom incerca sa te pozitionam cat mai sus in clasament. Ne vom ocupa de content si de adminsitrare astfel incat tu sa nu ai nicio grija.